Dovoli piškotke

Za izboljšanje naših storitev uporabljamo tehnične, analitične in marketinške piškotke.
Pri tem zagotavljamo vašo anonimnost.

Preberite več o našem Pravilniku o piškotkih in Pravilniku o zasebnosti

Primerjava cen hotelov

Milijonom potnikom smo pomagali najti primerno nastanitev in pripravljeni smo pomagati tudi vam!

Pri HotelsCombined se zavedamo, da spletne razervacije nastanitev niso preproste, vendar pa verjamemo, da bi morale biti. Brskanje skozi stotine spletnih strani in tisoče ponudb zna biti izredno težavno in zapleteno. Konec koncev želite samo rezervirati primeren hotel po najboljši možni ceni. Zgrabili smo priložnost, da v zvezi s tem nekaj storimo, in tako se že vse od začetka trudimo, da vam poiščemo najboljše hotelske ponudbe.

Kako deluje

Naša tehnologija išče in primerja razpoložljivost in cene iz vseh največjih svetovnih potovalnih spletnih strani, vključno z Booking.com, Expedia, Hotels.com, Agoda, AccorHotels, Hilton in še mnogimi drugimi. Z enim samim hitrim in enostavnim iskanjem vam postrežemo zgolj tiste informacije, ki jih želite in morate vedeti. Našli boste točno tisto, kar ste iskali, in lahko boste prepričani, da ste dobili kar največ za vaš denar.

Zagotovilo najboljše cene

Prav tako jamčimo, da bomo za vas poiskali najboljšo ceno hotelskih nastanitev. To vam obljubljamo. Če nižjo ceno najdete po tem, ko ste opravili rezervacijo prek strani na HotelsCombined, vam povrnemo razliko v ceni.

Naša ekipa

Smo globalna ekipa z različnimi ozadji in interesi. Kar nas združuje, je obsesija po nenehnem izpopolnjevanju. Smo tehnološko podjetje in tehnologija je bistvo vsega, kar počnemo. Podatki in logika tvorita podlago za vse naše odločitve, tako da se lahko osredotočimo na tisto, kar je pomembno. Pri vsem tem pa ne gre samo za delo, saj se hkrati tudi zabavamo.

Želite postati naš partner?

Naš vodilni hotelski iskalnik je mogoče prilagoditi in ga vključiti v vašo spletno stran ali blog. Postanite naš partner in si postopoma prislužite vse več zaslužka, medtem ko vašim obiskovalcem pomagate do najboljših hotelskih ponudb. Izvedite več:

Razdelek za partnerje

Če si lastite ali vodite hotel, vam lahko pomagamo pri trženju. Dovolite nam, da vam pomagamo pridobiti več neposrednih rezervacij, zgraditi boljši odnos z vašimi gosti, povečati prepoznavnost vaše blagovne znamke ter zmanjšati stroške distribucije. Izvedite več:

Razdelek za hotelirje

Imate kakšne komentarje ali vprašanja?

Stopite v stik

Iskanje hotelov

Soba 1:

Odrasli: 2 Spremeni

Mi najdemo več hotelov

Z enim preprostim iskanjem primerjajte vse največje potovalne strani in poiščite točno tisto, kar iščete. Sila preprosto!

Zagotovilo najboljše cene

Brez provizij in pribitkov. To vam obljubljamo.

Potniki nas obožujejo

Preteklo leto nam je pri iskanju najboljših hotelskih ponudb zaupalo več kot 400 milijonov potnikov.

© 2020